Cursussen Nederlands : Vantage schriftelijk e-learning

Je schrijft de taal al behoorlijk maar je voelt dat het beter kan. Je moet nog te veel nadenken over structuren en woorden en actueel leesmateriaal schrikt je soms nog af, dus oefenen is de boodschap!

In deze cursus leer je vlot en zelfverzekerd communiceren zowel in een professionele als persoonlijke context. Je leert een ruim scala aan teksten schrijven, waaronder formele en informele e-mails, artikels en beoordelingen. Je leest en bespreekt ook allerhande teksten over uiteenlopende hedendaagse onderwerpen. Op het einde van deze cursus kan je:

  • zeer vlot de basisgrammatica toepassen in geschreven opdrachten
  • complexe artikels lezen en je klasgenoten uitnodigen tot discussie en argumentatie
  • een schriftelijke analyse maken over een actueel onderwerp en in de les bespreken
  • meer verfijnde woordenschat gebruiken ter vervanging van de woorden die je al langer kent
  • je inleven in de cultuur van het taalgebied en er over communiceren

Er zijn nog geen cursussen beschikbaar in dit semester. Vanaf juni vind je hier het nieuwe rooster voor cursussen die in september starten. Laat ons gerust weten wat je interesseert.

Om voor dit niveau in te schrijven, moet je een certificaat van Threshold 4 hebben. Heb je dit, maar vind je het nergens meer, of ken je de taal al behoorlijk? Dan kan je op het secretariaat van de school of op onze website een korte niveautest afleggen. Als je hierop voldoende scoort, kan je je inschrijven voor dit niveau.