Cursussen Italiaans : Effective­ness 1

Je spreekt behoorlijk de taal, maar je voelt dat het vlotter kan. Je zinnen kunnen scherper, je woordkeuze preciezer,  je uitspraak authentieker. Je wil films en reportages begrijpen, zelfs al is het accent dat je hoort niet wat je gewend bent. En ook qua onderwerpen wil je af van de platgetreden paden.

In deze cursus trainen we complexe zinsstructuren en besteden we veel aandacht aan woordenschatverrijking. We luisteren naar actuele en dagelijks bruikbare fragmenten en nodigen je uit om hier zelf ook mee aan de slag te gaan. Op het einde van de cursus kan je:

  • zeer vlot praten met een native speaker zonder vrees voor een snel spreekritme
  • het nieuws volgen op de televisie of online en er over communiceren in de klas
  • een spontane mondelinge bijdrage leveren in een debat
  • nieuwe aangeleerde woordenschat consequent gebruiken in een conversatie of presentatie
  • je inleven in de cultuur van het taalgebied en er over debatteren

Er zijn nog geen cursussen beschikbaar in dit semester. Vanaf juni vind je hier het nieuwe rooster voor cursussen die in september starten. Laat ons gerust weten wat je interesseert.

Om voor dit niveau in te schrijven, moet je een certificaat van Vantage 1 hebben. Heb je dit, maar vind je het nergens meer, of ken je de taal al? Dan kan je op het secretariaat van de school of op onze website een korte niveautest afleggen. Als je hierop voldoende scoort, kan je je inschrijven voor dit niveau