Cursussen Websites ontwikkelen en programmeren : Dreamweaver Project

Voor wie al websites heeft leren bouwen in Dreamweaver, kennis heeft van HTML en CSS (Bootstrap) of ook PHP en javascript, maar die kennis nog verder wil uitdiepen.

  • Bouw tijdens de lessen onder begeleiding aan je eigen project en implementeer een volledig responsive website met de laatste nieuwe technologieën
  • Leer de finesses van SEO zodat je website steeds bovenaan scoort bij Google en andere zoekmachines
  • Leer de laatste finesses van Bootstrap (modals, tooltips, scrollspy`s, carrousels, glyphicons, etc.), om je responsive website een nog professionelere uitstraling te geven
  • Oefen verder bestaande CSS-ontwerpen te inspecteren om ze heel gericht aan je eisen aan te passen
  • Bouw je dynamische website (PHP-mysql) verder uit naar professionele normen
  • Verfris je basiskennis javascript met een high-level overzicht en een basisinitiatie jQuery

 

Laat je inspireren door Hilde

Hilde Verberckt, cursiste in de cursus Dreamweaver

Al heel lang wilde ik websites leren bouwen, en niet alleen via een snelbouwtoepassing zoals je die tegenwoordig overal vindt. Ik wilde ook inzicht in de achterliggende technologieën; html, css, bootstrap, jQuery, javascript, etc. Daarom schreef ik me in in de cursussen Dreamweaver 1 en 2, en vervolgens in de projectcursus. Met als resultaat onder andere een nieuwe website voor mijn werkgever.

Wat ik zo fijn vind, is dat je in de opleiding Dreamweaver je tijdens de lessen vooral inzichten en kapstokken aangereikt krijgt om zelf dingen op te zoeken en toe te passen op je website. Anno 2017 kan het bijna ook niet anders omdat de technologie achter websites zo snel wijzigt.

 

Laat je inspireren door Anita

Anita Milissen, cursiste in de cursus Dreamweaver

Ik ben zelfstandige en zaakvoerder van schoenen Ovide te Strombeek. Natuurlijk kan tegenwoordig geen enkele winkel nog zonder een degelijke website. Daarom schreef ik me in in de cursussen Dreamweaver 1 en 2, en ook de projectcursus aan CVO Meise-Jette.


Ik ben erg trots op de mooie website die ik tijdens de lessen maakte (ovide.be). We leerden alles, van het maken van een degelijke website tot het publiceren ervan.


Ook de lessen en tips aangaande usability-richtlijnen en SEO (search engine optimization) vond ik bijzonder interessant: nu scoort de website van mijn winkel immers ook erg goed in zoekmachines zoals Google.

Laat je inspireren door ...

... andere websites die gebouwd zijn tijdens de cursussen websites bouwen met Dreamweaver:

Semester 2

Campus Gemeente Lesplaats Lesperiode Lesmoment Prijs (* lesmateriaal)
Meise-Jette MEISE
Stationsstraat 35
1861 MEISE
06/02/2020
25/06/2020
do av 18:30-21:30 € 90,00 + 3,00 * Inschrijven

Er is niets gevonden dat met je keuze overeenkomt.

Semester 1

Er zijn nog geen cursussen beschikbaar in dit semester. Vanaf juni vind je hier het nieuwe rooster voor cursussen die in september starten. Laat ons gerust weten wat je interesseert.

  • Dreamweaver 2

Om deze cursus te kunnen volgen, moet je de vertrouwd zijn met de basishandelingen van ICT en internet. Als je nog geen ICT-module bij ons volgde, vragen we je om deze eenvoudige online instaptest af te leggen.