ICT en Administratie

In de beroepsopleiding ICT en Administratie leer je nauwkeurig en gevarieerd administratief werk verrichten met de pc. Heb je zin in een veelzijdige job op een kantoor? Ben je geïnteresseerd in verschillende computerprogramma's om je werk efficiënter en duurzamer te maken? Wil je meer weten over het veilig gebruik van ICT en media? Dan is deze opleiding écht iets voor jou.

Infomomenten

 

Combineer de algemene vakken met de beroepsopleiding ICT en Administratie
en behaal je diploma secundair in 1 jaar tijd!

 

Wat ga ik leren?

  • Digitale content ontwikkelen
  • Gegevens en bestanden beheren
  • Afspraken plannen
  • Informatie delen en presenteren

Modules

Infomomenten

Voor deze opleiding worden infosessies ingericht op

  • za 8 januari 2020 van 16u00 tot 18u30

Om de opleiding te starten moet je deelnemen aan één van deze infosessies en je hiervoor registreren.

Voor verdere informatie kan je contact opnemen met de opleidingscoördinator Annemie Mangelschots: annemie.mangelschots@cvosemper.be

Evaluatie

In de eerste les van elke module vertelt de lesgever wat er van je wordt verwacht en hoe je wordt geëvalueerd. Per module wordt je resultaat bepaald door verschillende factoren: gespreide of permanente evaluatie tijdens de lessen, taken, opdrachten en toetsen, een examen (eventueel een tussentijdse evaluatie + eindevaluatie). De data waarop de evaluaties plaatsvinden, worden tijdig aangekondigd.

Traject

Het modeltraject duurt 1 jaar (het kan ook op maat). De lessen vinden plaats  van 12u45 tot 16u15, steeds 2 namiddagen per week.

Vrijstellingen

Je kan voor twee startmodules binnen deze opleiding deelnemen aan een vrijstellingsproef. Dit is niet verplicht, bij de inschrijving bekijken we of het voor jou interessant is. De data van de vrijstellingsproeven liggen vast en krijg je tijdens het infomoment. Je kan een vrijstellingsproef één maal per kalenderjaar maken. Ben je niet geslaagd, dan volg je gewoon deze startmodules.

Waar en wanneer?

Campus Vilvoorde - Lange Molensstraat 4, 1800 Vilvoorde

Start in september en februari.

Inschrijvingsgeld

Je betaal max. € 1.50 per lesuur met een limiet van € 300 per semester.

Vermindering van inschrijvingsgeld is mogelijk.